GRILLROOM OLYMPIC

GRILLROOM OLYMPIC Pizza - Shoarma - Döner Kebab

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 752 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Olympic. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 23:21 Werd netjes gebeld dat er een snack op was en wat ik dan voor in de plaats wilde. Vriendelijk door de telefoon en super snel bezorgt en ook nog lekker warm. Smaakte weer lekker ook een vriendelijke bezorger
15 mei 2022 om 19:09 Veel betalen voor rauwe kip , sommige kip nog koud bestel hier niks meer !!! Kip special noemen ze bakje saus erbij niet eens paprika's en lekker uitjes erbij wat erbij staat op de site.
9 mei 2022 om 21:21 Heerlijk gegeten; goede kwaliteit!
7 mei 2022 om 20:21 Had ruim van tevoren besteld, bestelling was keurig optijd. En gewoon warm. Is echt een aanrader.
5 mei 2022 om 18:56 Heel jammer dat het vlees zwart was .beetje teveel aan gebrand was niet te eten
30 apr 2022 om 18:08 Bezorger was een half uur te vroeg, gelukkig waren we net thuis. Er mistte 2 dingen, toen ik om compensatie vroeg was het antwoord: jammer, dan moet je maar niet meer bij ons bestellen. Dat gaan we dus ook zeker niet meer doen!
29 apr 2022 om 20:52 Was heerlijk het eten. Super snel bezorgd Vriendelijke bezorger
27 apr 2022 om 20:44 Besteld als zo snel mogelijk kwam pas na 2 uur waarvan 1,5 uur stond bezorgen is onderweg snap dat langer kan duren door personeels te kort maar bel dan mensen om het te vertellen en niet elke keer zeggen nog 15 min als het nog uur is
27 apr 2022 om 19:30 Duurde 2 uur voordat ik het eten had! Ik schrok al toen er stond 1,5 uur! Geen kaas terwijl wel besteld en saus op de hamburger terwijl ik heb aangegeven zonder saus! Ook was de hoeveelheid shoarma in het" bakje shoarma" erg teleurstellend
24 apr 2022 om 20:21 Lekker, goed van smaak en op bezorging op tijd
24 apr 2022 om 12:24 Hebben wat anders gekregen dan wat we besteld hebben, omdat het niet beschikbaar was blijkbaar. Dit is niet vermeld tijdens de bestelling en geen compensatie gekregen.
24 apr 2022 om 9:44 Deze keer wel goed en warm eten en optijd. Vorige keer besteld gewoon 2u moeten wachten op eten (woerden)