GRILLROOM OLYMPIC

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 799 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Olympic. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 10:36 Saus gedaan terwijl we vroegen om geen saus, verder was het eten matig; geen sla bij de kapsalon en de kaas was rubberig
19 sep 2022 om 9:36 Ontzettend lekker en warm bestel vaker
19 sep 2022 om 2:05 Eten was er veel te laat. Het eten was flauw en heel karig. Frietjes en vlees waren flauw. Het was het voor deze prijs het zeker niet waard.
18 sep 2022 om 20:33 Eten was heel slecht patat was koud, kapsalon zag er heel vies uit en dus ook niet gegeten, turkse pizza was heel taai en niet te eten, bezorg tijd ook meer dan een uur dus geen aanrader slechtste turk dat ik ooit op heb
15 sep 2022 om 23:39 O.a. bakje kip met kaas besteld. Ik kreeg een kleine bakje te zoutige kip zonder kaas. Was haast niet te eten. Overige eten was matig tot redelijk.
3 sep 2022 om 21:11 Keurig op tijd (erg snel voor de zaterdagavond!), maar helaas was de kip veel te zout. Na een paar hapjes heb ik het maar weggegooid. Zonde. Meestal is het goed en lekker eten!
3 sep 2022 om 11:04 23.30 besteld, bezorgtijd ingesteld 00.30. Eten bezorgd 01.10, friet doorweekt en koud, turkse pizza was koud en taai. 2 bakjes Knoflooksaus vergeten. Toen ik bezorger aansprak hierop wilde hij niks doen en reed gwn weg. Nooit meer deze kut toko
1 sep 2022 om 19:55 Lekker gegeten, vrolijke bezorger
18 aug 2022 om 22:59 Was heerlijk zoals altijd Goede bezorger ook
31 jul 2022 om 22:07 Was lekker